Video tekenfilms: DISNEY VHS video Toy Story

Originele VHS videoband, géén kopie.

Als een flitsende nieuwe "space ranger", genaamd Buzz, de wereld van een cowboy-trekpop Woody binnenstapt, ontstaat er dolkomische hilariteit onder het speelgoed. Woody's nummer 1-positie bij zijn jonge eigenaar komt in gevaar en ook al snel de levens van Woody en Buzz zelf! Als ze per ongeluk van huis raken en in handen vallen van een rotjongetje uit de buurt moeten de twee kibbelende rivalen als team samenwerken om te kunnen ontsnappen. Met de hulp van hun speelgoed-vriendjes Rex de Dinosaurus, de Groene Soldaatjes en Mijnheer Aardappelhoofd, sluiten Woody en Buzz vriendschap en begint een avontuurlijke reis naar huis!

Dankzij virtuele toverkunst, dolkomische situaties en het koelste stel figuren dat je ooit gezien hebt, is van 's werelds eerste computer animatie-film een weergaloze speelfilm gemaakt. Ongeacht je leeftijd zul je bij Toy Story elke keer opnieuw versteld staan van deze Disney-magie!

Zie ook mijn andere advertenties! Zie hiervoor de rechterkant op deze pagina en klik op de link 'Bekijk alle advertenties'.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Video tekenfilms